برای دریافت پیاز داغ و نرم باید این دستورالعمل ها را دنبال کنید.
بهترین پیاز برای تند: اول از همه به پیاز خوش رنگ و خوش طعم نیاز داریم و بهترین پیاز برای آن پیاز طارم است.
از نظر قیمت نسبت به سایر پیازها گرانتر است اما طعم بهتری دارد.
نکته دیگر استفاده از روغن جامد هنگام سرخ کردن پیاز است.
از یک کیلوگرم پیاز سرخ شده چند کیلوگرم پیاز به دست می آید؟
حدود 5 کیلوگرم پیاز، 1 کیلوگرم پیاز داغ می شود.
طرز تهیه پیاز داغ برای یخچال
ابتدا پیاز را در یک کاسه آب خیس کنید و بگذارید حدود یک ساعت آب آن کشیده شود. این باعث می شود به راحتی پوست آن ها جدا شود.
حالا پیاز را به دو صورت خرد کنید. سبزی را تکه تکه کنید که به شکل نگین در بیاید یا اگر مثل من سرتان شلوغ است با چاقو و دستان زیبایتان برش بزنید.
من همیشه با دست برش داده ام اما امسال گفتم اجازه دهید از این قیچی نایسر بیکار در کمد استفاده کنم.
ابتدا پیاز را به دو قسمت تقسیم کردم و شروع کردم.
بعد از چند بار زدن دیدم برش وصل شده و خوب نیست.
به این ترتیب پیاز را دوباره چهار قسمت کردم و هر تکه را برداشتم و شروع کردم به رنده کردن، این کار من را خیلی راحت کرد.
هم از نظر زمانی برش زیبا و از همه مهمتر یکدست است و این خیلی خوب است.
ده کیلو پیاز را در کمتر از نیم ساعت خرد کردم. همه چیز تمیز و مرتب.
فقط مراقب باشید این رنده ها دارای تیغه های بسیار تیز هستند. مواظب دست های خوبت باش تا مثل من بریده شان نکنی.
بعد از تمیز کردن پیاز، مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی جاده را بپوشانید. نیم ساعت استراحت کردم و او را در آغوشم گرفتم.
سپس داخل تابه روغن جامد ریختم. هر چه روغن سبک تر باشد پیاز داغ بهتر است.
پس روغن قهوه ای بریزید و بگذارید داغ شود، پیاز را داخل روغن بریزید، پیاز باید در روغن شناور شود.
در چند دقیقه اول آنقدر نزنید که پیازها را له کنید. بعد از اینکه کمی سفت شد آن را هم بزنید.
حفاظ آهنی را در کیسه ای در کنار خود آماده نگه دارید. وقتی پیاز تغییر رنگ داد باید سریع آن را در آبکش بریزید تا روغن آن گرفته شود.
نمی خواهید پیاز زیاد قهوه ای شود وگرنه رنگ آن در صافی تغییر می کند.
به محض اینکه آبکش آماده شد با قاشق هم بزنید و روغن اضافی آن کشیده شود و اگر حرارت برداشته شد پیاز تیره می شود.
پس به این نکته توجه کنید و هم بزنید تا خنک شود.
روغن قابلمه زیر سبد را داخل قابلمه روی آتش بریزید و یک دسته دیگر تا انتها بریزید.
من از زردچوبه یا چیز دیگه استفاده نمیکنم. تنها چاشنی من نمک است.
پیاز به طور یکنواخت خلال شده و بسیار رنگارنگ، ترد و کرکی است.
بعد از اینکه کمی خنک شد داخل زیپ گذاشتم و فریز کردم.
امیدوارم انجام دهید و از استفاده از آن لذت ببرید.